بیفوما و کاظمیان علیه هاشمیان برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس برمی‌گردد؟ سرپرست واقعی پرسپولیس کیست؟ اختلاف در پرسپولیس برای حمایت از هاشمیان اعتراض رسمی استقلال به تغییر زمان بازی فجر آخرین جزئیات از وضعیت جسمانی صابر کاظمی نمایش قوی کاپیتان ایرانی در تمرینات پیش‌فصل ستارگان عراق  سرخ‌ها در نقل‌وانتقالات ناک‌اوت شدند | مورینیو هم به درد این پرسپولیس نمی‌خورد الوحدات با چند غایب کلیدی مقابل استقلال در تهران پیشنهاد بازگشت علی کریمی از سوی ساپینتو رد شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی یوونتوس و کومو (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | شکست بدموقع تورینی‌ها بازگشت اوریه به تمرین پرسپولیس پخش زنده بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هاشمیان استعفا نمی‌دهد قهرمان جهان در ترکیب استقلال قائمی: برای صابر کاظمی دعا کنید یامال دیگر امضا نمی‌دهد! تاریخ و ساعت بازی شارجه و تراکتور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | اسکوچیچ در فکر انتقام درویش در هیئت‌مدیره پرسپولیس باقی می‌ماند کفش طلای MLS برای مسی
سرخط خبرها

از ختم غائله کوزین تا ثبت رسمی قرارداد ۷ بازیکن جدید| آرامش پس از طوفان در شهرخودرو

  • کد خبر: ۸۶۴۲۷
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۲
از ختم غائله کوزین تا ثبت رسمی قرارداد ۷ بازیکن جدید| آرامش پس از طوفان در شهرخودرو
کاروان تیم فوتبال شهرخودرو مشهد دیروز مشهد را با یک مشت علامت‌سؤال و نگرانی هواداران به مقصد تهران ترک کرد تا خود را برای حضور در دیدار هفته چهارم مقابل هوادار تهران آماده کند.

مرتضی اخوان | شهرآرانیوز؛ کاروان تیم فوتبال شهرخودرو مشهد دیروز مشهد را با یک مشت علامت‌سؤال و نگرانی هواداران به مقصد تهران ترک کرد تا خود را برای حضور در دیدار هفته چهارم مقابل هوادار تهران آماده کند؛ سؤالاتی که از‌سوی مدیران این باشگاه همچون همیشه بی‌پاسخ ماند و نگرانی‌هایی که به نظر روز‌به‌روز بر شمارشان افزوده خواهد شد. تنها‌نماینده فوتبال شرق کشور در لیگ برتر روز جمعه از ساعت‌۱۶ مقابل تیم رضا عنایتی به میدان خواهد رفت.

ختم غائله کوزین، آغاز ماجرای «میرو»

ارسال نامه امضای توافق‌نامه میان استفانو کوزین و باشگاه شهرخودرو منجر به باز‌شدن پنجره نقل‌و‌انتقالاتی این تیم از‌سوی فیفا شد؛ اتفاقی که دست‌کم مجوز ثبت قرارداد رسمی ۷ بازیکن این تیم در هیئت فوتبال خراسان‌رضوی را صادر کرد. اما با‌وجود‌این، خبر‌هایی مبنی‌بر فرصت یک‌ماهه فیفا به این باشگاه برای حل‌و‌فصل‌کردن مشکل بدهی به میروسلاو اسلاووف، بازیکن اوکراینی اسبق این تیم، به‌عنوان تهدیدی جدید مطرح است. گفته می‌شود مبلغ بدهی شهرخودرو به «میرو» چیزی بالغ‌بر ۱۵‌میلیارد تومان است؛ رقمی که اگر در موعد مقرر پرداخت نشود، دوباره خطر کسر ۶‌امتیاز و سقوط به دسته پایین‌تر را برای تیم مشهد به‌همراه خواهد داشت.

ثبت رسمی ۷ قرارداد

بالاخره با باز‌شدن پنجره نقل‌و‌انتقالاتی باشگاه شهرخودرو ۷ بازیکن جدید این تیم که دوماهی است با مشهدی‌ها تمرین می‌کنند، فرصت حضور در هیئت فوتبال استان و ثبت رسمی قراردادشان را پیدا کردند. مهدی شریفی، میلاد کمندانی، محسن ربیع‌خواه، مسعود کاظمینی، منصور باقری، حسین حیدری و مجتبی بیژن بازیکنانی هستند که پیش از سفر دیروز به تهران در هیئت فوتبال خراسان‌رضوی قراردادشان را به‌صورت رسمی ثبت کردند تا مشکلی بابت همراهی این تیم در بازی روز جمعه مقابل هوادار تهران نداشته باشند.

بازگشت ناصحی به شهرخودرو

حضور دوباره رضا ناصحی، کاپیتان سابق شهرخودرو، در کادر فنی این تیم هم یکی از اتفاقات و خبر‌های جالبی بود که روز گذشته عنوان شد. رضا ناصحی که بعد از رفتن سیدمهدی رحمتی از سوی مدیران این باشگاه کنار گذاشته شده بود، در مدت حضور محمدرضا مهاجری به‌عنوان سرمربی، بار دیگر به کار دعوت شد و بعد از ۲ جلسه حضور سر تمرین با دستور مدیران تهران‌نشین این تیم دوباره خانه‌نشین شد. حالا باز خبر می‌رسد اکبر میثاقیان، رضا ناصحی را به کادر فنی اضافه کرده است و باید دید این‌بار ناصحی در شهرخودرو ماندنی خواهد شد یا خیر.

شایعه تهران‌نشینی تیم مشهدی

یکی از شایعه‌های عجیب‌وغریبی که در یکی‌دو روز اخیر حول باشگاه شهرخودرو می‌چرخد، مسئله انتقال تمرینات تیم به تهران است. گفته می‌شود مدیران شهرخودرو می‌خواهند از‌این‌پس برای دور‌بودن از حواشی مشهد، تیم را در تهران تمرین بدهند و فقط برای برگزاری مسابقات خانگی به مشهد بیایند؛ مسئله‌ای که بی‌تردید اگر صحت داشته باشد، با واکنش تند هواداران و مسئولان فوتبال مشهد رو‌به‌رو خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->